Præ-certificeret
Præ-certificeret

BOLIGERNE

MODERNE BOLIGER MED DOKUMENTERET BÆREDYGTIGHEDSTILTAG EFTER DGNB GULD

Velkommen til Stigsborg Have og velkommen til helt nyopførte lejligheder på solsiden af Limfjorden.
Stigsborg Have består af bygninger i forskellige højder, der skyder op og samler sig omkring et stort fælles og grønt gårdrum. Ejendommene indeholder både 2, 3 og 4-værelses boliger, Så der er boliger til både enlige, familier, studiekammerater, m.fl.

Boligerne har terrasser eller store altaner på mellem 6,8 m2 og 10,4 m2 og mange af boligerne har skøn udsigt til Limfjorden.
Ejendommene ligger i området Stigsborg, som er et nyt byområde i Nørresundby. Byområdet kommer til at rumme alt hvad du som lejer har brug for i det daglige: skole, daginstitutioner, hyggelige cafeer og butikker, samt plejehjem, kontorer og mindre erhverv.

Beliggenheden tæt ved Limfjorden og den kommende 15 ha store park giver rig mulighed for både at blive et med naturen, og for aktivt at benytte nærområdet enten på gåben, med løbeskoene på eller på cyklen.
Stigsborg Have er på vej til at blive certificeret med DGNB Guld, hvilket betyder at der er arbejdet med bæredygtige tiltag efter DGNB-standarden igennem hele processen.

Bæredygtige tiltag efter DGNB-standarden dækker over sociale, økonomiske, miljømæssige, tekniske og procesmæssige faktorer.

FAKTA
OM BOLIGERNE

 • 258 boliger

 • 2-4 værelser

 • 51 - 125 kvadratmeter

 • Fuld hvidevarepakke i køkken og på badeværelse

 • Depotrum i enten opvarmet kælder eller i lejlighed

 • Altan eller terrasse

 • Husdyr, det er tilladt at have en mindre hund efter aftale (maks 15 kg)

 • Fælles tagterrasser

 • Orangeri, legeplads og udefitness

 • Opvarmet barnevognsrum i kælder

 • Cykelparkering i opvarmet kælder, cykelskure og på terræn

 • Mulighed for at leje parkeringspladser i p-hus

 • Ladestander til el-bil på udvalgte parkeringspladser

 • Præ-certificeret med DGNB Guld – Dokumentation af bæredygtige tiltag

 • Røgfri ejendom

  Vi har valgt at din husleje først reguleres med nettoprisindekset
  d. 1. januar 2025, dvs. hvis du flytter ind d. 1. marts 2023 reguleres
  din husleje først 22 måneder efter indflytning.
  Det gør vi for at skabe mest mulig tryghed om huslejen.

Hvad betyder DGNB Guld – Indarbejdelse af bæredygtige tiltag - for dig!

• Solceller
• Solidt byggeri
• Lavenergi byggeri
• Velisolerede boliger
• Energieffektive hvidevarer
• Grønne tage med sedumplanter
• Gode dagslysforhold og et godt indeklima
• Vandbesparende armaturer på badeværelse
• Livscyklusvurderinger og miljøvaredeklarationer på materialer

“Ejendommen er opført efter lavenergiklassen.
DET BETYDER, AT LEJLIGHEDERNE
HAR ET ENDNU LAVERE ENERGIFORBRUG”

LÆS MERE HERUNDER
HVAD DET BETYDER FOR DIG

LAVENERGI OG FJERNVARME

Hele ejendommen er opført efter den såkaldte lavenergiklasse. Det betyder, at ejendommen lever op til en højere standard end lovgivningen kræver for nye bygninger, hvilket medfører et lavere energiforbrug for dig som lejer.

Således har ejendommen energimærket A2020, som er det bedste der findes. Nye ejendomme vil typisk kun have energimærke A2015 og ældre huse har energimærker i den røde ende af skalaen, hvilket betyder et betydeligt større energiforbrug.

Ejendommen er desuden opvarmet med fjernvarme fra Aalborg Forsyning. Aalborg Forsyning producerer kun en lille andel af fjernvarmen med gas eller el. Varmen kommer derfor fra flere forskellige energikilder, f.eks. fra

 • Affaldsforbrænding

 • Overskudsvarme fra bl.a. Aalborg Portland

 • Kul fra Nordjyllandsværket

Se også Aalborg Forsynings kort, hvor man kan se hvor varmen produceres.

MATERIALER OG DETALJER

MASSIVE TRÆGULVE
OG KOMPLET Hvidevarepakke

På Stigsborg Have har vi gjort os umage med de gode detaljer og vi har haft stor fokus på kvalitetsmaterialer.

Gulvene er eksklusive massive trægulve i 22 mm tykkelse i træsorten ask eller ahorn og da gulvene er ført igennem ved dørene, er der ingen generende dørtrin.

Det stilrene køkken fra Invita har stålgreb og grebsfrie overskabe. Lyset over køkkenbordpladen er udført som et elegant integreret LED lysbånd.
Køkkenet indeholder komplet hvidevarepakke fra Bosch og Siemens med induktionskogeplade, ovn, integreret opvaskemaskine og integreret køle-/fryseskab. Det betyder, at både køle-/fryseskab og opvaskemaskine er gemt væk bag køkkenlåger. Opvaskemaskinen har desuden et lavt støjniveau på kun 44 dB, så du ikke bliver forstyrret, når du nyder tiden med gæster eller slapper af i stuen. 
Boligen varmes op af radiatorer med plane overflader og i badeværelset er der udført gulvvarme.

På badeværelset kan du glæde dig til 2 skuffer under vasken, uni-drain afløb i bruseniche og uni-drain sæbeskål i samme design, samt klinker på vægge og gulv.
Det væghængte toilet har en plan overflade og er derfor hurtigt at gøre rent. Indvendigt har toilettet ingen skyllekant (såkaldt rimless) og det betyder, at bakterier og snavs ikke har nogen steder at gemme sig og toilettet er derfor nemt at holde rent og hygiejnisk.

Toiletsædet har soft close, så det lukker stille og roligt i og det har desuden lift-off funktion, der betyder at toiletsædet let kan løftes af ved rengøringen.

Der er både vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset, så du kan klare tøjvasken i din egen bolig og i det nedhængte loft på badeværelset er der indbyggede energieffektive LED spots.

DYK NED I DETALJEN

God plads til opbevaring
I alle lejligheder har der været fokus på god plads til opbevaring. Der er derfor opsat højskabe til tøj og opbevaring i entré og soveværelse og i de fleste værelser. Antal og placering af skabe i hver lejlighed kan ses på boligplanerne.

I køkkenet finder man desuden mange skuffer, så det er nemmere og mere overskueligt at finde dine køkkenting. Skufferne har soft-close og har fuldt udtræk, så skuffen kan udnyttes fuldt ud. Det samme gælder på badeværelset, hvor der er udført skuffer under vasken, så der både er god plads til hårtørreren og de bløde håndklæder.

Rejsekufferten og de ekstra stole til gæster er der også plads til i depotet, der enten er placeret i lejligheden eller i kælderen.

Der er derudover også mulighed for at leje et ekstra depotrum i kælderen. De lejes ud efter først-til-mølle-princippet. Kontakt Lejeboligmægleren hvis du ønsker at høre mere.

Tv/internet
Både YouSee og Stofa har trukket fiberbredbånd ind i lejlighederne, således du har mulighed for at få bredbåndshastigheder op til 1.000 Mbit. Dermed kan alle i husstanden streame, game og være online samtidig.

Ekstra fokus på indbrudssikkerheden i opgangene, hvor ubudne gæster kan stå ugenert
Alle lejligheder, der har dør ud til en trappeopgang, har en sikkerhedsdør i klasse RC3. Sikkerhedsklassificeringen betyder, at døren har en dokumenteret bedre sikkerhed mod indbrud end normale døre til lejligheder. Døren er desuden forsynet med dørspion, så du kan se personen, der står på dørmåtten inden du åbner døren.

Boliger mod Stigsborg Bygade
Stuelejlighederne mod Stigsborg Bygade er hævet ca. 1 m over fortovet. Flere af lejlighederne har derfor en smal trappe ned til terrassen. Den hævede stueetage betyder, at forbipasserende ikke kigger direkte ind i boligen.

Den smalle trappe er orienteret mod vest og er udført så stor, så der også er plads til en stol i aftensolen.

Se hvilke lejligheder, der har en trappe på terrasseoversigten.

På facaden mod Stigsborg Bygade plantes hvid klematis og stedsegrøn kaprifolie, som på sigt vil vokse op og give flotte grønne flader på teglfacaden.

EKSTRA OPGRADERING AF
MATERIALER I STORE LEJLIGHEDER

Boligtyperne F, F2, D3 og H3 er de største lejligheder i ejendommen og her har vi gjort ekstra meget ud af indretningen og materialerne.

Lejlighederne har store uderum i form af enten to altaner som i boligtype F, to terrasser i boligtype F2 eller en altan og en tagterrasse i boligtype D3 og H3. Uderummene er orienteret mod forskellige verdenshjørner, så både morgen- og aftensolen kan nydes.

Tagterrasserne er på ca. 20 m2 og har en stor markise til brug på varme dage eller når duggen falder. Her er der god plads til gasgrillen, det store bord og liggestolene.
Indendørs har lejlighederne fået et materialeløft i flere rum:
Bordpladen i køkkenet er udført af et materiale, der hedder Core. Core er et kompositmateriale med fuldkommen lukket overflade og er derfor meget slidstærk og med en eksklusiv overflade.

Bestikbakken er af træ i stedet for den normalt plast bestikbakke.

Lejlighederne har 2 badeværelser og på dem begge er der udsigt til varme og tørre håndklæder på håndklædetørreren og luksusstemning under den store rainshower i brusenichen.

I udvalgte store rum er der akustikloft og efterklangen vil derfor være reduceret for mere behageligt akustisk indeklima.

KONTAKT OS I DAG
BESTIL EN INDIVIDUEL FREMVISNING
RING TIL OS PÅ 3333 0333
stigsborghave-etape1-hovdesiden
WEBSITE MADE BY MEDIAPULSE

BESTIL EN
INDIVIDUEL FREMVISNING

KONTAKT OS I DAG PÅ
TLF. 3333 0333 ELLER MAIL

stigsborghave-etape1-hovdesiden

ÅBENT HUS

15. APRIL KL. 12 TIL 14
STIGSBORG BAKKE 37
9400 NØRRESUNDBY